13/07/2024
Maqedoni

“Njerëzit ofendojnë, pse kurani arabisht?” Hoxhë Musliu: Po ashtu e ka dërguar Zoti

    Hoxha nga Drenasi, Osman Musliu ka qenë i ftuar në emsionin ‘Gallatë’ me Arben Ahmetin në Kanal10.

    Hoxha ka folur për karakteristikat e agjerimit dhe ushqimin e duhur për të bërë iftar.

    Sipas tij, hurma është ushqimi me i mirë për të bërë iftar pas një agjërimi të gjatë, raporton gazeta10.

    “Edhe pejgamberi ka bërë ifar me hurma. Mundemi edhe me shumë pije e pemë të tjera të bëjë iftar, mirëpo hurma është synet i pejgamberit”, ka thënë Musliu në emsionin ‘Gallatë’ më Arben Ahmetin.

    Ai ka folur edhe për ata njerëz që ofendojnë pse Kurani është arabisht. “Po qashtu e ka dërgu Zoti”, ka thënë ai.