22/07/2024
ShowBiz Uncategorized

Një ish-banore e “Big Brother VIP 1” rikthehet sonte në shtëpi

    Rikthimi i ish-banorëve në shtëpinë e “Big Brother VIP”, shihet gjithmonë me interes nga publiku. Sonte do të kemi një rikthim të një ish-banoreje të edicionit të parë të “BBVIP1”

    Po flasim për Fifin!

     

    Mirëpo, Fifin do ta shohim sonte të rikthehet në shtëpi si këngëtare dhe jo si banore.