22/05/2024
Maqedoni

Më 2 maj, Ali Ahmeti shpallet “Qytetar Nderi” i Tiranës

    Edhe një vlerësim si “Qytetar Nderi” për liderin e BDI-së, Ali Ahmetin.

    Më 2 maj, Ali Ahmeti pritet të shpallet “Qytetar Nderi” nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj.

    Kujtojmë së paraprakisht, Ahmeti u dekorua me të njëjtin vlerësim dhe në Prizren.