30/05/2024
Lajme Maqedoni

Krenar Lloga i kthehet Dragan Kovackit: Posi i Ministrit të Mbrojtjes që ëndërroni po bëhet i paaritshëm

  Ministri Krenar Lloga I ka kthyer përgjigje akuzave të bëra ditë më parë nga ana e VMRO-DPNE, të cilët përmes Dragan Kovacki lëshuan “vrer”.

  Pëermes një postimi “Facebook”, Lloga shkruan: I panderuar z. Kovaçki,

  E pranova mesazhin tuaj. E njoh kapacitetin tuaj intelektual, kuadër i pareformuar, i cili për fat të mirë, në një vend anëtar të NATO-s nuk ka perspektivë dhe mundësi për të marrë certifikatë sigurie, gjë që për fatin tuaj të keq, postin Ministër i Mbrojtjes që e ëndërroni gjatë kohë po bëhet i paarritshëm

  Këtë kërcënim mbajeni për vete. Në të njëjtën kohë, Ju falënderoj që na motivoni më tej. Këto budallallëqe të shekullit të kaluar, siç e thot populli, nuk pinë ujë tek ne. Do të më keni çdo ditë, në çdo pjesë të këtij shteti të përbashkët. Maqedonia ime është më e pasur se e Juaja. Maqedonia Evropiane është shumë më e bukur dhe më perspektive, për dallim nga Maqedonia Juaj, e cila është regresive, e izoluar dhe është me “defter” kundër qytetarëve të saj. Ju Kolonel i paaftë, si Front Evropian këtu jemi garancia që ky shtet do të ecë përpara dhe se ky shtet është i të gjithë qytetarëve, si i maqedonasve, ashtu edhe i të gjithë të tjerëve të njësisë së tretë zgjedhore …

  – 9308 romë;

  – 8628 shqiptarë;

  – 5590 turq;

  – 5199 boshnjakë;

  ose gjithsej 28725, votues të papërfaqësuar në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

  Dhe për fund, korigjohuni, nuk do të ketë një deputet por minimum tre, sepse bartës është Prof. Dr. Sulejman Baki (një turk krenar i këtij shteti), e i dyti në listë është Xhevdet Sadiku (shqiptar krenar nga Maqedonia e juaj e Veriut).