30/05/2024
Lajme Maqedoni

Ja sa ka qenë dalje e votuesve në Gostivar deri ora 15:00

    Deri në orën 15:00, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka marrë të dhënat për pjesëmarrjen e votuesve në komunën e Gostivarit, shkruan TS.

    Nga gjithsej 81.517 votues të regjistruar në këto vendvotime, votuan 20.687 ose 25,41 për qind.

    Sipas të dhënave të deritanishme, pjesëmarrja më e madhe është shënuar në Novaci me 57,69% dhe më e ulëta në Qendër Zhupa, 13,11%.

    Deri më tani, votimi ka qenë i qetë në të gjitha qendrat e votimit.

    Në faqen rezultati.sec.mk mund të ndiqni drejtpërdrejt daljen në votime, si në total ashtu edhe sipas komunave.