20/05/2024
Maqedoni

Izet Mexhiti pranon humbjen!

    Ali Ahmeti e theu rregullin “fitues me fitues” dhe tani nuk ka të drejtë të kërkojë nga të tjerët ta respektojnë atë rregull, pos kësaj tani Opozita shqiptare është përfaqësues i shqiptarëve dhe jo BDI që nuk është më opsion thjesht shqiptar”, tha Izet Mexhiti.“Ne jemi të fokusuar te programi dhe te fitorja dhe jemi të bindur se kemi legjitimitetin e shqiptarëve dhe se do të kemi më shumë deputetë shqiptarë në Parlament, që do të thotë se çelësi i parimit të votimit të Badenterit do të jetë tek ne. Pas 8 majit do të ulemi të negociojmë për pikat programore të qeverisë dhe rregullimet rreth kësaj”, tha Mexhiti