20/05/2024
Maqedoni

I shoqëruar nga familja, Ziadin Sela shkon të votojë: Ditë e bukur për të bërë të ardhmen tonë po aq të bukur

    Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, ka shkuar të votojë. I shoqëruar nga bashkëshortja, Sela ka hedhur votën e tij.

    “Ditë e bukur dhe e rëndësishme për ta bërë edhe të ardhmen tonë po aq të bukur. Sot nuk zgjedhim vetëm president apo parti, por përkrahjen që do të marrë vendi dhe ne bashkarisht.”, shkruan Sela.