30/05/2024
Maqedoni

Grubi selam Mickovskit: Dil n’shesh dëgjoje këngën ”Mora Fjalë”

    Zv. Kryeministri i parë Artan Grubi ka reaguar ndaj një video të Mickovskit nëpërmjet një postimi ku shkruan që të gjithë shqiptarët nesër të dalin në shesh për të demostruar se sa të bashkuar janë. Postimi i plotë:

    ”Dil n’shesh e qoji selam se ne jemi bë bashkë, më të fortë se kurrë, s’ka kush na ndal dhe kthim prapa s’ka!

    Nesër, e diel, 21 prill, orange 20:00, sheshi Maqedonia në qendër të Shkupit.