19/04/2024
Shqipëri

Greqia mbyll 3 pikat e kalimit kufitar me Shqipërinë

    Greqia do të mbyllë pikat doganore me vendet fqinje, përfshirë Shqipërinë.

    Sipas një njoftimi, pikat doganore do të jenë të mbyllura nga data 2 prill deri në datën 4.

    Pika kufitare e Kapshticës, do të vijojë të punojë normalisht dhe nëse do të ketë bllokime, do të jepet një njoftim i dytë.