30/05/2024
ShowBiz

FOTO/ 59 vjeç por një seksbombë! Monika Bellucci lë me gojë hapur me pozat e fundit

    Monica Bellucci ka dhënë një intervistë për një revistë, duke iu referuar kalimit të kohës dhe rolit që ka luajtur pamja e saj në karrierë dhe plakje.

    Më në detaje, ylli italian ka pozuar për Elle Spain dhe ka folur për kalimin e viteve duke u shprehur: Unë jam si gjithë të tjerët, i them vetes se është e kotë të shkosh kundër diçkaje që është më e fortë se unë. Dhe nëse koha kalon do të thotë se jeni me fat që jeni ende këtu. Mosha biologjike ka pasoja, nuk i gëzojmë më avantazhet e rinisë. Ka një transformim natyral dhe vjen një moment që duhet ta pranoni. E rëndësishme është të vazhdoj të ndihem mirë dhe të bëj gjëra që më pëlqejnë dhe që më stimulojnë.