30/05/2024
Maqedoni

Fluks i madh automjetesh për hyrje nga Greqia në Maqedoni

    Në një ditë para përfundimit të fundjavës së zgjatur të pushimeve, qytetarët e Maqedonisë po kthehen masivisht në vendin e tyre.


    Pasditen e sotme, trafiku në pikat kufitare me Greqinë është i intensivuar.

    Në pikën kufitare Bogorodicë, vargje makinash shtrihen për dy dhe tre kilometra, pritëse për të hyrë në territorin maqedonas.

    Kjo ngjarje ka ndikuar në ngadalësimin e lëvizjes së makinave në këtë segment kufitar.