29/05/2024
Maqedoni Uncategorized

Fjalimi i Presidentes/ Reagon Athina zyrtare: RMV shkeli Marrëveshjen e Prespës!

    Micotakis, lidhur me Marëveshjen e Prespës, se me shqetësime ka ndjekur deklaratat e disa funksionarëve të VMRO-së gjatë fushatës zgjedhore dhe se është në pritje të qëndrimit zyrtar të qeverisë së re lidhur me emrin e shtetit.


    “Maqedonia e Veriut: Provokim nga presidentja e re– e quajti vendin Maqedoni”, “Maqedonia e Veriut: Ambasadorja greke u largua nga inaugurimi”, “Maqedonia e Veriut: Gordana Siljanovska e quajti Maqedoni”, “Maqedonia e Veriut: E tha dhe atë e bëri presidentja e re”, janë disa nga titujt në edicionet onlajn të mediave greke.