19/04/2024
ShowBiz

Fero thërret ezanin në një xhami të Gjilanit

    Ish-reperi i njohur në tregun muzikor, Fero, ka ndërmarrë një rrugëtim të thellë spirituale duke u tërhequr zyrtarisht nga muzika dhe duke iu përkushtuar plotësisht besimit islam.

    Ky ndryshim drastik në jetën e tij vjen pas një periudhe reflektimi, gjatë së cilës artisti vendosi të marrë një rrugë më të qetë dhe të frytshme shpirtërisht.

    Tashmë i njohur me emrin Khattab, ai është bërë një fytyrë e rregullt në xhamitë e Kosovës, duke u shfaqur shpesh në mesin e besimtarëve dhe madje duke marrë pjesë në ritualet fetare si thirrja e Ezanit.

    Khattab ka recituar së fundmi me zërin e tij ndër muret e një prej xhamive në Gjilan.