20/07/2024
Lajme Maqedoni

EMRAT/ Bilall Kasami “lë me gisht në gojë” Taravarin në Zonën 6, BESA gllabëron LISTËN

  Zona 6 si duket është gllabëruar nga Bilall Kasami. Nga lista e publikuar vihet re që “ASH” ka vetëm tre kandidatë të cilët kanë numrat 3, 4 dhe 7.

  Si rrjedhojë largësia në lista është tepër e madhe duke bërë që VLEN në këtë zonë nuk ka asnjë kandidat fitues nga Arben Taravari, apo nga ata që ish-kreu i ASH-së pretendon se janë të Aleancës.

  Bilall Kasami është ai që kryeson listën, më pas është Bekim Qoku i Vetvendosjes dhe më pas vjen Mimoza Musa me numrin 3, ndërsa me numrin 4 Halil Snopçe.

  LISTA:

  1.Bilall Kasami – BESA

  2.Bekim Qoku – VV

  3.Mimoza Musa – ASH

  4.Halil Snopçe – ASH

  5.Fatmir Limani- BESA

  6.Saranda Imeri – LD

  7.Sadik Sulejmani-ASH

  8.Alternativa ?

  9.Adnan Azizi – BESA

  10.Kaltrina Beqiri – BESA