20/05/2024
Lajme Maqedoni

Ekipet e ambasadave vëzhgojnë procesin e votimit në RMV

    Ekipet e ambasadave janë sot në të gjithë vendin për të vëzhguar procesin e votimit, ka njoftuar në Fejsbuk Ambasada e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut.


    “Duke ju uruar qytetarëve ditën e zgjedhjeve dhe inkurajimin e të gjithëve që të përdorin të drejtën e tyre demokratike për të votuar”, shkruhet në njoftim.