21/06/2024
ShowBiz

Egla degradon me Ilnisën e cila që po hante bukë: Do të bëja një p*rdhë të të përshëndesja por s’po më vjen! (VIDEO)

    Edhe pse vetëm ato, të izoluara në dhomën e ‘Torturës së Bardhë’, bashkë me Meritonin, nuk kanë ndër mend të bëjnë ‘paqe’ mes njëra-tjetrës.

    Bëhet fjalë për Eglën dhe Ilnisën. Teksa kjo e fundit ka qenë duke ngrënë mëngjesin, Egla i është drejtuar me një fjalor tepër të pështirë dhe të papërshtshëm sidomos në atë moment që ato po flisnin.

    ‘Do të të bëja një p*rdhë të të përshëndesja por s’më vjen!’- ka thënë Egla, e ndërsa Ilnisa ‘e habitur’ i ka vënë paksa në dukje ‘edukatën’ që aktorja ka duke e krahasuar me fjalorin që ajo përdor.