20/05/2024
Maqedoni

E DHIMBSHME: Vdes studentja Mirgeta Buzhala

    Ka vdekur, Mirgeta Buzhala, studentja e masterit të Shkencave Politike dhe Diplomacisë.

    Lajmin e rëndë e kanë dhënë familjarët e saj, duke mos dhënë më shumë detaje.

    Miq e shokë, me zemër të thyer por krenarë që e patëm, ju njoftoj se vajza jonë e madhe, Mirgeta, sot na la. 💔

    Varrimi bëhet nesër më 13 maj në ora 15:00 në fshatin Budakovë (lagjja Buzhalë).