13/04/2024
Kosovë Lajme

Dita e dytë e Epopesë së UÇK-së

    Dita e dytë kushtuar Epopesë së UÇK-së, nis me orën mësimore në të gjitha shkollat e Kosovës, e cila i dedikohet “Epopesë”.

    E nga ora 10:00, drejtues të institucioneve qendrore dhe lokale do të bëjnë homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz. Homazhe janë paraparë edhe nga të gjitha komunat e në të gjitha komplekset memorialë të dëshmorëve.

    Kurse, Pasdite, nga ora 17:00, në Prishtinë, është paraparë akademi përkujtimore për Epopenë e UÇK-së