20/05/2024
Maqedoni

Bekteshi: A i ka VLEN kusht ndryshimet kushtetuse? Gjorcev: JO

    Ne çdo shtet fiton ai qe ka më shumë deputet dhe partia apo koalicini që fiton më shumë edhe feston. Në Maqedoni ndodhi e kundërta, ata që humbën ata festuan.


    Por ne do të pyesim qytetarët se kush i fitoi zgjedhejt ata që morën 19 deputet apo ata që morën 13 deputet.

    Pyefje e parë: Cili numër është më i madh 19 apo 13?
    Kush i fitoi zgjedhjet ata që fituan 19 deputet apo 13 deputet?

    Sipas jush në qeveri hynë ata që fitojnë apo ata që humbin?