19/06/2024
Lajme Maqedoni

ASH dhe lideri i saj z.Ziadin Sela

  • ASH dhe lideri i saj z Ziadin Sela – -Pra Te flasish se kush eshte ASH,
   Dhe lideri i saj z Ziadln Sela,
   Tregon Historia,Veprat,S‘fidat(Sukseset), dhe Sakrifucat,
   Shqiptaret e din mire ,se si kane qene para se te themeloheshte ASH,
   ASH ka sjelle shum ndryshime pozitive(+)
   Per Shqiptaret,dhe per M e V.
   Jo vetem se Shqiptaret e M se V e kishin humbur Besimin ne Politik berje
   Por Shqiptaret po shkaterroheshin dhe shkonjin drejt rruges se Gremines.
   Sic thot i nderuari z Remzi Mehmedi ;
   Z Ziadin Sela Shqiptarve u Vrau FRIGEN,
   e u ngjalli SHPRESEN ne politik berje.
   Dhe Shqiptaret i ketheu nga rruga e Gremines,
   Drejt rruges e me afer Evropes.
   Andaj ne te gjithe Mburremi,dhe jemi Krenar me ASH,dhe me peronalitetin e z Sela.
  • Ne nji rast ne Struge, ka thene ;
   I nderuari z Remzi Mehmedi,
   Qe une e kame konsiderua krahu i djatht i z Sela,
   Dhe ish z Taravari,
   -Faliminderojm struganet,se struganet na dhuruan LIDERiN e ardhshem,
   -Dhe na foli,qe ta ndijem Shqiperin per mes Struges,
   -Dhe e verteta,se me z Sela e ndijem me mire Shqiperin,dhe veten Shqipetar.

  -Pra ASH me liderin ka sjell shum ndryshime (+),
  Si per Shqiptaret,dhe per M e V,
  -Shqiptarve u ka ngjalle Ceshtjen Kombetare ne M e V.

  Dhe ne takim me z Sela ne 30.shtat.2017 ,
  Ne Vintertur,kemi thene;
  -Se ASH me z Sela Shqiptarve te M se V , j
  Ju ka krijuar nji nji Vetedije ( +),
  Jo vetem te kuptojn te Verteten,por te verteten me fakte edhe ta shprehim lirshem troc pa ndroje.

  • Ashtu Ssuc na ka mesuar ,dhe e thot z Sela te verteten me fakte ne 4 sy,i vendosur dhe i per troc
   Ne Parlamend,dhe kudo ku i hiper rasti,
   I pa luhatur,pa i lojtur syri, e pa i dridhur qerpiku fare,
   -Te verteten me fakte e ka deshmuar me dije,guxim, e dinjitet, dhe me Sakrific deri ne buze te vdekjes.

  -Ashtu sic e thot te verteten dhe populli ma i miri ne Evrop, pse jo edhe ne Bote, populli Gjerman,
  Qe ne mes te Beogradit Serbeve au thuen te verteten me fakte ne 4 sy,te vendos,dhe te prer troc ,

  • Se kur ta njihni Kosoven shtet te PAVARUR,
   Ejani ne Bruksel te bisedojm per ne Evrop.

  -Dhe z Ziadin Sela me dije,guxim,dinjitet,dhe me Vizion Evropian, i vendosur,dhe i prer,
  -Na del se eshte si Gjerman,
  -Dhe pa dyshim edhe ASH e ka bere si parti Gjermane,
  -Dhe vetem si gjermanet mund te hecim perpara si gjermanet.

  -Shoqeria eshte e ndryshime ,ka nivele ,dhe bindje te ndryshime,
  Dhe neper parti aderojn (shkojn) gjithmon shoqeri (njerz) te ndryshem,me ambiscje te ndryshme,
  Per qellime te veta, te pasurohet me dallavere, e
  korruptsion,
  Qe u intereson interesi personal,dhe jo interesi Kombetar, e qe eshte interes madhor.
  Por ASH eshte e vetmja qe e ka treguar veten nga themelimi, dhe deri me sot
  Se ASH nuk ka,dhe nuk lejon Dallavere, dhe Korrupsion,
  Pra kur shohin se ne ASH nuk mund te Behn dallavere,e korrupsion,e nuk munden te pasurohen,
  Ose largohen,ose pepiqen ta Percajn subjektin ,
  Sic tentoj ta percaj ish kryetari i ASH Taravari .

  • Rilindashesi NAIM FRASHRI –
  • Ka thene ;
  • Shqiptar eshte ai Shqiptar,qe eshte i lindur (pjellur) prej dy prinderve Shqiptare,
   -„Por Shqiptar i VERTET, eshte ai Shqiptar qe ka MENDEN dhe ZEMREN SHQIPARE „.
  • Shqiptaret gjysem te Vertet ,jane Shqiptaret e Dallaverave, te Korruptuarve,
   Atyre qe u intereson lnteresi Personal,
   Dhe jo interesi Kombetare, qe eshte madhor.

  -Kurse Shqiptaret cerek te Vertet ,
  Jane ato Shqiptaret qe ishin ,dhe qe shkuan neper qytete ,
  Dhe nga Shqiptar u bene Turq,
  Dhe ato qe vinjin prej fshatrave neper qytete flasin Turqisht,
  Se ato qe flasin Turqisht, Turqishten e quajn gjuhe Qytetare te Kulturuar,
  E Shqiptaret neper fshatra qe flasin gjuhen shqipe,
  Flasin gjuhen fshatare, (gjuha shqipe me e vjetra
  Perandoria Turke erdhi me Ushtri,dhe me ushtri iku
  Nuk erdhi me famije te na Kolonizoj.

  -Pra Shqiptar te Vertet as te Paster 100%,
  Jane ato qe kane Mende,dhe Zemer Shqiptari,
  Dhe ato kane Partin,qe themeloj z Sela me shoket,
  Dhe ajo eshte ASH me liderin e saj z Ziadin Sela.
  -Pra ASH e perbejn Shqiptaret e Vertet, dhe ato Shqiptar,dhe te tjere qe nuk e duan Korrupsionin,
  -Pra ASH Udhehiqet nga Shqiptar e Vertet,dhe te pa Korruptauar,
  -Dhe ASH eshte nji SHKEMB GRANITI, me lider z -Ziadin Sela nji Kolos me Mende e Zemer Shqiptari,
  Dhe me ndijenja te larta Kombetare,
  -Dhe sa ka Sakrifikuar z Sela,nuk ka sakrifikuar as nji lider tjeter Shqiptar ne M e V,
  -Dhe ne themelet e ASH ka gjak nga lideri i saj z Sela.
  -Dhe ne ASH behet politik nga Shqiptaret e Vertet,
  Dhe nga Shqiptar,dhe te tjere qe se duan Korrupsionin,dhe largohen Shqiptaret JO te Vertete,

  -ASH si SHKEMB GRANITI eshte e vetmja ne M e V,
  E rralla ne Kosove,dhe Shqiperi.
  -Dhe ASH do jete e perjetshme,deri sa te jete Shqiptari i Vertet as i paster 100% i fundit ne M e V,
  -Dhe deri sa ASH te jete e pa korruptuar.

  ASH mund te shkaterrohe FILE,vetem nese pranon Korrupsionin,
  Si qe thuhet;Se Korrupsioni eshte Kanceri i shoqeris

  -Por Shqiptari i Vertet nuk punon me korrupsion per Shqiptaret,
  Por punon me Mende e Zemer,e me ndijenja te larta Kombetare,
  -Qe e po te jete nevoja, edhe pasurin e tresin per Kombe dhe Atdhe,

  -Pra ASH udhehiqet nga Shqiptaret e Vertet,
  Dhe nga shqiptare e pa Korruptuar,

  Dhe ish Kryetari i ASH zTaravari e pa se nuk mundeshte ta udheheq ASH,
  Sic e udheheqin Shqiptaret e Vertet,me Mende e Zemer Shqiptari,e me Ndijenja te larta Kombetare,
  Dhe ish Kryetari z Taravari tentoj ASH ta terheq,percaj nga udheheqsia e Shqiptaret te Vertet,
  Dhe ta coj ne kualicion me Opoziten
  Dhe ta shperndaj ne ato parti Opozitare (vlen).

  —Por ASH eshte nji SHKEMB GRANITI,
  Nuk Rrezohet,Shkaterrohet,Percahet,dhe as Gervishtet,
  Dhe ato qe tentojn,dhe do te tentojn ta Shkaterrojn
  Renojn,dhe ta Percajn ASH,
  Do te Shkaterrojn Veten, dhe do Cajn Koken e Vete.
  Sic e Shkaterrojn,dhe e tregoj veten se kushe eshte Taravari,
  -Se Shqiptari i Vertet me Mende e me Zemer Shqiptari ,e me Ndijenja te larta Kobetare ,
  U ka bere balle Perandorive,dhe Mbreterive te ndryshe Shekullore,

  Shqiptaret e Vertet ne ASH,nuk pyesin per keto Armiqet e jashtem ,dhe te mbrenshem ne M e V.
  Pra nuk mundesh ti Ndajsh,e ti Percajsh Shqiptar e Vertet, qe jane ne ASH,
  Por dolen edhe me te FORT,
  Dhe Shqiptaret e kuptuan edhe ma shume se ASH eshte e Shqiptarve te Vertete,
  Dhe z Sela habiteshte kudo qe shkonte takonte Strukturat (Deget) e ASH,
  Shihte ma shume pjesmarres se me pare,
  Pra ASH nuk eshte dobesuar, por per kundrazi ka gjete veten,dhe me shume eshte PERFORCUAR,

  -Pra Shqiptaret e Vertet,jane Krenare,dhe gjthmon kane dale ,dhe dalin FITIMTAR,

  -ASH dhe lideri i saj, e ka deshmuar veten me fakte;
  Se ASH eshte me e mira,dhe e vecanta nga partit tjera shqiptare ne M e V,
  Qe tregone Historia 10 vjecare, Veprat e mira Sfidat(sukseset), Sakrificen ,dhe ndryshime (+),
  Qe u ka sjell Shqiptarve, dhe M se V,

  Z Sela , Taravarint i beri te gjitha ato te mira,
  Dhe e beri te njohur,
  Dhe nga te gjitha ato miresi, nji miresi si beri z Sela,
  Por deshte ta poshtroj z Sela,
  Taravari nuk mund ta tradhetoj z Sela,
  Por poshtroj,dhe tregoj vetene se kushe eshte,

  -Si mundet Taravari, pa as nji Veper(Atribut) te mire per ASH nuk na kujtohet,
  Si mund te behet, e te ishte kryetar i mire per ASH ,
  Kur deshte ta rrenoj ASH subjektin me te formuar, dhe Stabil,
  -Tarvari me qe i moren Vulat ,thot e kame Popullin,
  Por sic thuhet; Populli eshte Kandari i ART,
  Populli te Vlerson drejt sipas Veprave,dhe Sukseseve, dhe Sakrificave,
  Se per cilin ke punuar, per Popullin, apo per Vete,
  Cili eshte ai popull qe te Beson,
  Kur Shkaterron partin tende te Formuar,dhe Stabile,
  Dhe do rregullojsh partit tjera,
  Pra te shkaterrojsh shtepin tende ,dhe te ndreqish shtepin e komshis,kjo s‘eshte Mencuri,por Budallaki

  -Taravari 9 vite nenjkryetar ,dhe 1 vjet kryetar i ASH,
  Jo qe nuk na kujtohet cfar te mira ka bere per ASH,
  Por vet keq ,
  -Sic thot z Sela; Taravari Inicoj marveshjen qe beme me VMRO per tu bere bashk ne do komuna ne zgjedhjet lokale ,
  -ish Kryetari, vete hyri ne qeverin lasdm – bdi ,
  Dhe thot gabova qe hyra ne qeveri.
  -Ky ish Kryetari deshte te rrenoj partin e vete ASH,
  Pra Taravari ne ASH nuk i numurohen te mirat,
  Por i numerohen vetem keq, qe i ka bere,

  -Pra Taravari mund te sjell Ndryshime,
  Por jo per MIRE ,Por edhe ma KEQ.

  Dhe kur thot z Sela; Taravari kur thot PO,e bene JO,
  Dhe kur thot JO ,e bene PO,

  -Taravari jo qe tregoj dobesit e veta ,
  Por u beri keq shokve qe i mori me vete,
  Z Sela i ftoj ato qe e ndijejn veten ne ASH, le te kethehen, se gabimet jane njerzore,pajtimi Hynor,

  Taravari nuk ka mare vendim te PADREJT por ashtu sic eshte vete, ndijet me mire ne VLEN .

  -Eshte shume e rend per ate qe eshte NJERZOR,
  Kur thot z Sela,Se z Taravari me ka lenduar me shume se ne 27.prill.2017,
  Eshte shum e rende,per te cilin ke bere sa me mire,
  Dhe e ka bere te njohur,
  Kjo don te thot,se do e paskan Pritur,
  Qe ASH ta Conjin ne SKRAP.

  -Edhe ne kete Atentat (puce) ASH Shpetoj per gjithmon,per te mire te SHQIPTARIS

  -Z Sela e ka thene, ne ne zgjedhje nuk hyme te fitojm BDI,
  Por te fitojm,e te marim Vediktin e Popullit ,
  Dhe te ftojm partit shqiptare te vijn te ulemi ne truez , te bashkbisedojm e te bejm marveshje per bashkpunim per te miren e popullit,dhe vendit.

  -Kurse ne keto zgjedhje tash z Sela thot,
  -Fronti Evropian betejen politike nuk e kemi me Opoziten shqiptare,
  -Por me VMRO,se ato nuk i duan ndryshimet Kushtetute,
  -Kurse Opozita shqiptare betejen politike e ka me BDI, pra me Frontin Evropian.

  Qe thot z Sela; ASH eshte e SHQIPTARVE,
  Per SHQIPTARET do te JETE,
  E do te dij me DINJITET ti PERFAQSOJ Shqiptaret,
  Edhe ne PARLAMENT, dhe ne QEVERI,
  Dhe do te dij cdoher te REALIZOJ per Shqiptaret..

  -Sadudin Mustafai