30/05/2024
Kosovë

Alarm në Kosovë, 7 gra të dhunuara në vetëm 24 orë

    Shtatë raste të dhunës në familje janë raportuar në Policinë e Kosovës në 24 orët e fundit. Sipas mediave vendase në të gjitha këto raste viktima janë gratë.

    Në katër raste të dyshuarit janë liruar, në dy të tjera janë dërguar në qeli ndërsa në një rast i dyshuari u arratis. Tri prej rasteve të raportuara kanë ndodhur në Prishtinë.

    Sakaq kujtojmë se pak ditë më parë dy gra u vranë në Pejë dhe Ferizaj nga bashkëshortët e tyre.