21/06/2024
Magazina

Adriana Matoshi mposht kancerin: Nuk mund të mos a mbaj premtimin. Po kthehna!

  Adriana Matoshi

  Nuk mund të mos a mbaj premtimin. Po kthehna!
  Me fitoren e tretë.

  Prej ditës kur ju informova për sfidën tem të re, telefoni nuk u ndalë prej mesazheve e telefonatave.

  Vazhdimisht jam prezente në klinika e spitale të ndryshme. Kur shkoj e takoj prindë të pashpresë për fëmijët e tyne, ju jap motiv e tentoj me i gjetë fjalët ma të duhuna që ia ngrohin zemrën një prindi në ato çaste.
  Tash e di dhe vet sa peshë paska prezenca e fjalët e ngrohta.

  Në situata të tilla jemi krejt të barabartë. Njerëz të thjeshtë prej trupi, shpirti e zemre.

  Sot po ndihem ma mirë. Iku dhe tumori i tretë.
  U zgjova ma në fund edhe prej një andrre të keqe.

  Kur e pashë interesimin e përkrahjen e të gjithëve ju, u binda që kam ma ia dalë prapë.

  Uroj të jetë sfida e fundit në lidhje me shëndetin.

  Falenderoj Zotin që pranoi lutjet tona, e më drejtoi si gjithmonë tek doktorë profesionistë të cilët ma shpëtojnë jetën qe disa herë.

  Falenderoj mikeshën time Sellma Dubova, një feministe e punëtore e pashoqe për krejt ata që e njohin.

  Falenderoj dr. Hetem Ramadanin për krejt këshillat qysh me e mbrojt shëndetin e me ngritë imunitetin me disiplinën ditore.

  Falenderoj zemrën tem, shoqen tem që këto ditë ka qëndru afër meje.
  Vali përjetësisht të jam mirënjohëse.
  Rina Zeka për krejt ato mesazhe t’omla e motivuese, t’du yll.

  Gjunjëzohem para dashnisë tuaj t’pastër.

  Ashtu qysh premtova, unë po kthehna.

  Shihemi së shpejti…
  Ju dua ❤️