22/05/2024
Maqedoni

31-vjeçari dhunon të atin në Gostivar

    Më 09.05.2024 rreth orës 23.35 në Njësinë e Policisë Çegran është lajmëruar personi D.J.(58) nga një fshat i Gostivarit, i cili në orën 21.30 ishte raportuar nga djali i tij L.J.(31) se në shtëpinë e tyre familjare, pas një debati të shkurtër verbal, ai e kishte sulmoi fizikisht. Punohet në pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, ku edhe do të pasoj parashtresë përkatëse.