21/06/2024
Maqedoni

Zona 5 i qëndron besnik “Frontit Europian”, Ismail Jahoski fiton edhe pas rivotimit!

  E pasukseshme doli të jetë iniciativa e VMRO-së, LSDM-së dhe VLEN-it që përmes rivotimit t’i marrin një deputet “Frontit Europian” në zonën zgjedhore 5.

  Edhe pas rivotimit “Fronti Europian” ka arritur ta ruaj deputetin e sajë të 4 në zonën e lartë përmendur.

  Këtë informacion me publikun e ka ndarë në “Facebook”, ministri Kreshnik Bekteshi.

  Ai përmes një statusi ka falënderuar votuesit në vendvotimet në të cilat është ri-votuar.

  “JU DUA DEBRESHT, KRUSHEVE, STRUGË, OHËR”, ka shkruar Bekteshi.

  Se është ruajtur deputeti i katërt në zonën 5 ka shkruar edhe ministri i Shoqërisë informatike dhe Administratës, Naim Bajrami.

  “Zona 5 ❤, +4”, ka shkruar Bajrami.