21/06/2024
Shqipëri

VIDEO/ “Hoqi br*kët…” 63-vjeçari lë shtatzënë vajzën me aftësi ndryshe, “e joshi” me molto

  Në fshatin Barbullinjë të Lushnjes përpara dy muajsh është shënuar një ngjarje e rëndë. 63-vjeçari Luan Topi dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë me aftësi ndryshe dhe 24-vjeçarja është sot 2 muajshe shtatzënë si pasojë e këtij raporti.

  Mamaja e vajzës tregon se ajo e mori vesh dy javë më parë, pasi vajzës nuk po i vinte cikli.

  Nëna e vajzës: Ky rri në lagje tjetër.

  Gazetari: Këtu afër…? Si e ka emrin, mbiemër?

  Nëna e vajzës: Luan Topi.

  Gazetari: Po vajza si është ? Është 2 muaj shtatzënë? Po kur e morët vesh ju?

  Nëna e vajzës: E morëm vesh, kur nuk i erdhën periodat.

  Pasi foli me vajzën, e ëma thotë se komshiu i tyre, Luan Topi, e ka gënjyer atë duke e futur në furgonin e tij të bardhë, me të cilin transportonte pjeshkë, ditën e pazarit.

  Gazetari: Do na tregosh pak për këtë Luanin ti?

  Vajza: Po iknim për në pazar. Ai më kapi.

  Gazetari: Të kapi me dorë ë?

  Vajza: Po!

  Gazetari: Pastaj ku të çoi?

  Vajza: Te furgoni i vet.

  Gazetari: Po furgonin e ndezi, iku diku tjetër?

  Vajza: Jo, aty.

  Gazetari: E çfarë bënte?

  Vajza: Hoqi br*kët.

  Gazetari: Hoqi mbathjet ë?

  Vajza: Po.

  Gazetari: Sa herë e përsëriti këtë gjë?

  Vajza: Dy herë.Gazetari: Atë ditë apo ditën tjetër?

  Vajza: Jo ditën e dytë.

  Gazetari: Si i the mamit ti? Direkt apo më vonë?

  Vajza: Më vonë.

  Gazetari: Po përse nuk i the direkt? Kishe turp?

  Vajza: Kisha turp.

  Gazetari: Çfarë gjëje të dha që ti shkove me të?

  Vajza: Molto, pesëqindëshe.