30/05/2024
ShowBiz

Vesa: I flas 6 gjuhë, shqipja ka qenë gjuha ime e tretë

    Ish banorja e ‘’BBVK’’ dhe Tiktokerja, Vesa Vllasaliu, në rrjetin e saj social Instagram, ka treguar se flet 6 gjuhë të huaja.

    Ajo ka hapur një pyetësor në Instagram, ku ndjekësit e saj i kanë bërë pyetje të ndryshme.

    Në të, Vesa ka treguar se gjuha shqipe, ka qenë gjuha e tretë që ajo ka mësuar dhe prandaj e ka të vështirë që të shprehet.