22/05/2024
ShowBiz

U kthye në mysliman të devotshëm, këta janë dy VIP’at a vetëm që Fero i ndjek në Instagram

    Ish-reperi Fero, ka disa muaj që ka hequr dorë nga muzika. Ai gjatë kësaj kohe i është përkushtuar fesë islame.

    Fero tanimë ndjek vetëm 21 persona në rrjetin e tij social Instagram.

    Ku prej tyre puthuajse janë hoxhollarë dhe persona që i takojnë fesë islame.

    Mirëpo në mesin e 21 ndjekësve, dy “VIP’at që Fero ndjek janë, reperi Getinjo dhe boksieri Robin Krasniqi.