30/05/2024
Maqedoni

Tragjedia me 4 viktima në Shkodër/ Erdgys Arrazit i jepet leje për të marrë pjesë në varrimin e dy fëmijëve, nëna do të varroset larg trupave të fëmijëve

    Drejtoria e burgjeve, i ka dhënë leje Erdgys Arrazit, të marrë pjesë në ceremoninë e dy fëmijëve.

    Ndërkohë, në ceremoninë mortore të vajzës 9-vjeçare, Erdgys Arrazi nuk u lejua të marrë pjesë.
    Ndërkohë, trupi i pajetë i Alma Arrazit, u tërhoq nga familjarët e saj dhe varrimi do të bëhet në Durrës.