17/04/2024
Lajme Shqipëri

Pasuritë e Princ Lekës, nga kulla te ish-hotel Dajti te pronat miliona euro

Ish-këshilltari i Familjes Mbretërore, Murat Basha, ka folur së fundmi lidhur me ngjarjen e ndodhur në Oborrin Mbretëror, ku Princeshë Elia si dhe babai i saj, Gjergj Zaharia debatuan dhunshëm me Princ Lekën. Basha përpos detajeve të cilat janë bërë më dije më herët nga newsbomb, ka flour dhe për pasuritë e Princ Lekës. Ai

Lexo më shumë