19/04/2024
Rajon

Nuk gjen qetësi toka në Bosnje, pas tërmetit të fortë shënohen 30 pasgoditje

Një tërmet i fortë është ndjerë në kufirin mes Malit të Zi dhe Bosnjës, teksa lëkundjet janë ndjerë edhe në disa qytete të Shqipërisë. Por pas tërmetit të fuqishëm duket se Bosnjë-Hercegovina dhe Mali i Zi duhet nuk po gjejnë qetësi nga pasgoditjet që vijnë si pasojë e tërmetit të fortë. Tërmeti i parë, u

Lexo më shumë