19/04/2024
Lajme Maqedoni Shqipëri

Pasaportat më të fuqishme për vitin 2024, Zvicra kryeson listën

Zvicra kryesoi renditjen e këtij viti që ka pasaportën më të fuqishme, e ndjekur nga Irlanda dhe Portugalia. Studimi u krye nga firma konsulente e taksave dhe imigracionit Nomad Capitalist. Vlerësimi u krye bazuar në 5 kritere: Udhëtim pa viza – 50% Taksa – 20% Perceptimi global – 10% Aftësia për të mbajtur nënshtetësi të

Lexo më shumë