13/04/2024
Lajme Maqedoni

Funksionarëve i’u rritet paga minimalisht

E teksa e gjithë bota është në krizë dhe më së shumti janë qytetarët ata të cilët e përjtojnë, pushtetarët e Maqedonisë së Veriut kanë vendosur që të rrisin pagat, shkruan news33.tv. Një pjesë e zyrtarëve nga rroga e shkurtit do të marrin rritje minimale prej 500 denarësh, të tjerët deri në 2000 denarë. Paga

Lexo më shumë