19/04/2024
Lajme Maqedoni

Diaspora do të votojë vetëm për presidentin, s`ka interesim për zgjedhjet parlamentare!?

Gjithsejt 2.954 qytetarë që jetojnë në diasporë janë paraqitur për të votuar në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare. Prej tyre, sipas KSHZ-së, janë pranuar 2.610, kurse janë refuzuar 342 paraqitje. Numri mund të ndryshojë nëse Ministria e Jashtme, deri më 21 mars, konform afatit zgjedhor, dorëzon paraqitjet e shtetasve tanë që janë dorëzuar në përfaqësitë diplomatiko-konsulare.

Lexo më shumë