13/07/2024
Shqipëri

Ja sa milionë euro u investua në bazën e NATO-s në Kuçovë

Gjenerali i Forcës Ajrore, Ferdinand Dimo, njoftoi se për bazën ajrorë në Kuçovë, janë investuar 50 milionë euro nga NATO, dhe 5 milionë të tjera nga Shqipëria. Ai gjithashtu tha se baza taktike e NATO-s siguron të gjithë parametrat për akomodimin e të gjithë mjeteve fluturuese që ka aleanca. “Baza taktike e NATO-s në Kuçovë

Lexo më shumë
Kosovë

Gërvalla: Kosova, në vitin 2030 në NATO dhe në BE

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, beson se deri në vitin 2030, Kosova do të jetë pjesë e Bashkimit Evropian dhe Aleancës Veriatlantike të NATO-s. Kështu tha ajo në pyetjen se ku e sheh Kosovën dhe rajonin në vitin 2030, në kuadër të konferencës “Urëzimi i Ballkanit Perëndimor”, ku po diskutohet për përshkrimin e

Lexo më shumë
Lajme Shqipëri

Avionët ushtarakë italianë inaugurojnë bazën e Kuçovës, demonstrime edhe nga helikopterët Black Hawk

Hapja e bazës ajrore taktike në Kuçovë u mbyll me një shfaqje nga helikopterët Black Hawk, që u ndoq nga të pranishmit.

Lexo më shumë