20/04/2024
Botë

U nis në këmbë për në Mekë: Aktualisht jam në Turqi dhe agjëroj çdo ditë

Pak më shumë se një muaj më parë, Rifat Kariç nga Busovaça, qytet në Bosnje e Hercegovinë u nis në këmbë për në Mekë. Një rrugë gati 5000 kilometra e gjatë është plani i tij afatgjatë dhe ai ka treguar për Klix.ba se si nisi gjithçka. 19 vjet më parë, në vitin 2005, Kariç ishte

Lexo më shumë