20/04/2024
Botë Lajme Rajon

Mali i Zi lejon ekstradimin e “mbretit” të kriptomonedhës

Gjykata e Apelit e Malit të Zi ka refuzuar sot ankesën e avokatëve mbrojtës të shtetasit koreano-jugor Do Kwon dhe ka konfirmuar vendimin e Gjykatës së Lartë, për ekstradimin e tij në vendin e origjinës. Do Kwon dhe partneri i tij i biznesit, Hon Chang Joon, u arrestuan në Mal të Zi më 23 mars

Lexo më shumë
Shqipëri

Mali i Zi voton ndërtimin e urës mbi Bunë, Abazoviç tregon si reagoi Edi Rama kur e mësoi për herë të parë

Parlamenti i Malit të Zi ka miratuar dje, më 7 Mars 2024, marrëveshjen e lidhur mes Qeverisë shqiptare dhe asaj malazeze në kohë  kur kryeministër ishte Dritan Abazoviç, për ndërtimin e urës mbi lumin Buna. Ajo do të ketë një gjatësi 200 metra dhe shkurton distancën nga 73 km në 1 kilometër. Kuvendi i Shqipërisë

Lexo më shumë