13/04/2024
Lajme Maqedoni

A do të largohet nga politika? Përgjigjet Kovaçevski

“Emrat e bartësve të listave për deputetë dhe kandidatëve për deputetë do të dihen në fund të marsit kur do të mbahet seanca e kongresit të LSDM-së”, njoftoi sot lideri i partisë Dimitar Kovaçevski. Kongresi, siç tha ai, do të mbahet në fillim të javës së fundit të marsit. Ai tha se bartës të listave

Lexo më shumë