20/04/2024
Lajme Maqedoni

Kasami “vjel” mbi 2 milion nga komuna për tubime partiake (Dokumente)

“Ndryshimi ka nis”, është moto nën të cilën partitë opozitare, në mesin e të cilave edhe Lëvizja Besa e Bilall Kasamit po zhvillojnë para-fushatën për zgjedhjet parlametare dhe presidenciale. Por, ky ndryshim për të cilin ata po flasin e humbë kuptimin, nëse fillon të shfletosh dokumente për institucionet që ata udhëheqin. Indeks.mk ka arritur të

Lexo më shumë