19/04/2024
Shqipëri

“250 mijë Lekë dua unë”, infermieri lë ambulancën dhe bën kurse patente

Drejtuesi i Kujdesit Shëndetësor Fier, Arbër Arapi, është shkarkuar nga detyra, pas transmetimit të emisionit “Stop”. Në kohën e punës, kur ai duhet të ishte në detyrë, pacientja e infiltruar e emisionit Stop lidhet me doktor Arbrin, i cili punon në klinikën dentare Esel, në Tiranë. Por skandali shtrihet edhe më gjerë. Pas këtij rasti,

Lexo më shumë
Botë

Gjermania “thith” profesionistët, lehtësohen kriteret për punësim

Nga data 1 mars, Gjermania ka “thyer” barrierat për punonjësit e kualifikuar nga vendet jashtë Bashkimit Evropian përmes ligjit për imigrimin e fuqisë punëtore të kualifikuar. Ekspertët e punësimit i shohin rregullat e reja lehtësuese, me një efekt tepër ndikues në shoqëri. “Gjermania ka zhbërë të gjitha burokracitë dhe barrierat që ka patur sepse sot

Lexo më shumë