10/07/2024
Botë

Nga vajza e përsosur në një vrasëse! Nata e tmerrshme ku 24-vjeçarja organizoi ekzekutimin e prindërve të saj

Natën e 8 nëntorit 2010, u bë një thirrje në polici nga një shtëpi ne Ontario të Kanadasë. Telefonuesja, një vajzë e re me emrin Jennifer Pan , u tha oficerëve se ishte në shtëpi me prindërit e saj kur njerëz të armatosur hynë në shtëpi dhe kërkuan para. Gruaja e re tha se sulmuesit

Lexo më shumë