17/04/2024
Kosovë

Gërvalla: Kosova, në vitin 2030 në NATO dhe në BE

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, beson se deri në vitin 2030, Kosova do të jetë pjesë e Bashkimit Evropian dhe Aleancës Veriatlantike të NATO-s. Kështu tha ajo në pyetjen se ku e sheh Kosovën dhe rajonin në vitin 2030, në kuadër të konferencës “Urëzimi i Ballkanit Perëndimor”, ku po diskutohet për përshkrimin e

Lexo më shumë