17/04/2024
ShowBiz

Ironia e fortë pas arrestimit në Big Brother: Të shtunën futen Beqaj dhe Tigri

Ka marrë dhenë menjëherë lajmi se Liam Osmani u arrestua brenda Big Brother VIP3, pasi ishte i dënuar ne 2 vite e gjashtë muaj burg për “mashtrim”. Menjëherë pas arrestimit në rrjetet sociale ka nisur ironia, por edhe “meme-t”, për këtë ngjarje të pazakontë. Pasi nga natyra e emisioni supozohet se konkurrentët që bëhen pjesë

Lexo më shumë