20/04/2024
Shqipëri

Alfred Peza: Nuk kam dhënë dorëheqje, këtu me keni deri me 15 qershor 2028!

Pasditen e kësaj të hëne në mediat shqiptare qarkulloi me shpejtësi lajmi se drejtori i RTSH-së, Alfred Peza ka dhënë dorëheqjen. Por, si duket ky lajm nuk është i vërtetë dhe këtë e ka përgenjështruar vetë Peza. Ai k thënë: Nuk kam dhënë dorëheqje, këtu me keni deri me 15 qershor 2028!

Lexo më shumë