13/07/2024
Shqipëri

Alfred Peza: Nuk kam dhënë dorëheqje, këtu me keni deri me 15 qershor 2028!

    Pasditen e kësaj të hëne në mediat shqiptare qarkulloi me shpejtësi lajmi se drejtori i RTSH-së, Alfred Peza ka dhënë dorëheqjen.

    Por, si duket ky lajm nuk është i vërtetë dhe këtë e ka përgenjështruar vetë Peza.

    Ai k thënë: Nuk kam dhënë dorëheqje, këtu me keni deri me 15 qershor 2028!