20/04/2024
Lajme Maqedoni

Sot nënshkruhet marrëveshja, Gostivari “zien”, mijëra qytetarë janë mbledhur në sallën sportive Rinia

    Qytetarë të shumtë janë mbledhur mbrëmjen e sotme në sallën sportive Rinia në Gostivar, aty ku dhe pritet të nënshkruhet marrëveshja mes Ali Ahemtit dhe Ziadin Selës për zgjedhjet e majit.

    ASH dhe BDI do të bëhen bashkë për të siguruar fitoren në zgjedhjet. Siç shihet dhe nga pamjet të shumtë janë ata qytetarë të cilët janë mbledhur për të treguar mbështetjen e pa kufijtë për “Frontin Europian”.