21/06/2024
Maqedoni

Shuhet shkrimtari Fadil Curri nga Shkupi

    Gjatë ditës së djeshme, në moshën 65 vjeçare jetë ndërroi shkrimtari i njohur nga Shkupi, Fadil Curri. Curri dha kontribut të madh në fushën e arsimit dhe letrave shqipe, duke lënë pas shumë vepra.. Varrimi i të ndjerit bëhet sot, e diel (07.04.2024) në Varrezat e Butelit. Kufoma niset nga Xhamia e lagjes Dizhon pas orës 16:20.