22/05/2024
Shqipëri

Shqiptarët ia dalin sërish! Mbledhin 130 mijë euro në kohë rekord për kurimin e 15-vjeçares

    Shqiptarët edhe një herë janë bërë bashkë dhe kanë mbledhur në kohë rekord 130 mijë euro për kurimin e Roselës, e cila po lufton me jetën.

    Rosela 15-vjeç nga Dvorani i Korçës, është dërguar në Itali, ku do i nënshtrohet transplantit të palcës pasi është diagnostikuar me leuçemi akute.

    Me këtë rast edhe një herë shqiptarët na treguan se gjithmonë që ia dalin, kur bëhen bashkë, ashtu si dhe në mijëra raste të tjera.

    Rosela si një vajzë e fortë që është, i mbetet që të luftojë dhe të fitojë betejën me sëmundjen e keqe dhe të realizojë dëshirën e saj të madhe për të jetuar dhe për t’u bërë edukatore.