21/06/2024
Botë

Rekord/ 2.5 MILIONË myslimanë falën Natën e Kadrit në Mekë

    Një rekord prej 2.5 milionë myslimanësh u mblodhën në Xhaminë e Madhe në Mekë, Arabi Saudite, të premten për të shënuar një nga netët më të shenjta të Ramazanit të këtij viti.

    Xhamia e Madhe dhe oborret e saj arritën kapacitetin e plotë me pelegrinët dhe adhuruesit e Umres që erdhën për të falur namazin e jacisë, teravive dhe kijam el-lejlit.