30/05/2024
Maqedoni

Qytetarët: Fronti Europian fitues i zgjedhjeve me 19 deputetë, VLEN humbës me 13 deputetë (VIDEO)

    Ne çdo shtet fiton ai qe ka më shumë deputet dhe partia apo koalicini që fiton më shumë edhe feston. Në Maqedoni ndodhi e kundërta, ata që humbën ata festuan.
    Koalicioni Europian fitoi 137 mijë vota me mandate mori 19 mandate në ulset e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, ndërsa kolaicioni VLEN mori 107 mijë vota edhe atë me 13 mandate.


    Por, natën e përfundimit të zgjedhjeve koalicioni VLEN festoi humbjen si fitore duke u thirrur se kanë fituar votat e pastra shqiptare përballë Frontit Europian.

    Edhe qytetarët mendojnë se Fronti Europian është fitues i zgjedhjeve të 8 Majit pasi kanë fituar 19 mandate. /TS/

    Dëgjoni çka thonë qytetarët