15/07/2024
Botë

Pamje të reja nga sulmi në Moskë, terroristët marrin zvarrë dhe qëllojnë civilët brenda sallës së koncerteve

    Momente të reja janë publikuar nga sulmi terrorist në Moskë që ndodhi më 22 mars në një sallë koncertesh.

    Media TB24 ka publikuar një video ku duken disa burra të armatosur dhe të veshur me rroba ushtarake kanë hyrë në një sallë, duke shkaktuar frikë dhe tmerr tek të pranishmit.